Пулсът на OLDBG бие в унисон с ритъма на българския фолклор и световното културно наследство. С над десет годишната си история в продуцентската индустрия, нашата компания е доайен и с утвърден във времето характерен стил.

 

НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ 2022

Ансамбъл „Филип Кутев“ с нов концерт на 1 октомври, специално за варненската публика и за финал на националното си турне

След юбилейния концерт на ДФА „Филип Кутев“ във Варна – на 14.06. в Летен театър, Ансамбълът се завръща в морската столица специално за всички, които не успяха да присъстват на празничното събитие, както и за тези, които го подкрепиха с присъствието си, въпреки лошото време!

 

Държавният фолкорен ансамбъл покани жителите и гостите на град Варна именно в деня на музиката – 1 октомври в ДКС от 19 ч., за да се насладят на емблематичния спектакъл „Наследството“! Със специално участие в поздравителната програма се включват ученици от гайдарски състав към

 

Национално училище по изкуствата „Добри Христов“.
Есенният концерт във Варна е изцяло различен от летния и представя музикални и танцови образци от създаването на Aнсамбъла, но и няколко премиерни танцови произведения, които са показвани единствено в Зала 1 на НДК.

 

ДФА „Филип Кутев“ вече 70 години съхранява, творчески интерпретира, възражда фолклора ни и го представя у нас и по целия свят в името на публиката и на българското фолклорно сценично изкуство!